Thursday, June 26, 2014

AURA SLIM SHAKE

AURA SLIM SHAKE









Wahh, perut rasa ringan & kurus dengan Aura Slim SHake!! Aura Slim Shake program pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi Nano! Best wooo!



Rahsia diet sihat bersama Aura Slim Shake! Wow dengan Prebiotic Fiber dan ekstrak buah-buahan, produk superb ini menbantu anda menurunkan berat badan tanpa berlapar, cirit birit, sembelit, pening kepala dan sebagainya.

Auraslim Shake dihasilkan dengan gabungan buah-buahan segar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan. 

Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi di dalam dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembentukan serat di dalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit chrohn dan 


diverticulitis. 



Prebiotik fiber boleh membantu mengurangkan lemak dalam darah, penyerapan mineral terutamanya magnesium, kalsium dan zat besi.


Ia juga mengekalkan tahap kolestrol yang rendah, mengurangkan toksin dan sebagainya. Penyelesaiannya dengan Aura Slim Shake anda mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingini hari ini. Diet yang seimbang membantu mengekal tubuh badan yang diidamkan. Amalan pemakanan terbaik untuk kesan efektif dan selamat.


Wow!!! Kurus tanpa perlu diet ketat? Sembelit? Cirit birit? No! No! No! Inovasi terbaru teknologi Nano 100% dari ekstrak & enzim buah-buahan segar. Aura Slim Shake pasti puas hati dengan hasilnya! Tidak perlu berlapar, Special ingredients superb result!! Bye bye lelemak!!!



1-7 Hari:

- Memudahkan pelawasan bahan kumuhan

- Detoxifikasi pembuangan toksin
 
- Meningkatkan kadar metabolisme

8-15 Hari:
- Pembuangan air besar yang konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 Hari ke atas
- Sistem penghadaman lebih baik
- Badan sihat & ketahanan lebih baik
- Berat badan menurun berperingkat
- Perut buncit hilang & bentuk badan langsing!





AURASLIM SHAKE 

program berkonsepkan pelangsingan terkini dari Korea dengan aplikasi teknologi nano.
diformulasikan untuk membantu mengurangkan berat badan secara sihat dengan pengambilan secara konsisten. 
dihasilkan dengan gabungan buah-buahan sedar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan. 
Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi di dalam dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembetukan serat didalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit Chrohn dan diverticulitis,

AURASLIM SHAKE 4 IN 1 - 600G+/JAR
HARGA PASARAN: RM160.00 WM / RM170.00 EM

NOW OFFER !!
RM130.00 WM / RM140.00 EM

Apa itu Aura Slim? 
Detox. Burn. Slim. Shape.

Jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! Hehe. Jadi dalam Aura Slim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. Jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. Aura Slim ni, rasa buah-buahan, lagi best, dia ada mcm satu bhn yg buat kita tak lapar secara semulajadi! Xperlulah uolls berpeluh-peluh hahh untuk tahan lapar... Just amik Aurashake and dah xlapar. Sangat mudah, senang. Mcm baca alif, ba, ta.

Jarang ada slimming product yg boleh bagi tahan nafsu lapar! Mcm iolss ni, bagilah product apa pun, kalau nampak je rezeki depan mata, harimau pun lari tengok! So thumbs up pada auraslim.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan or otherwise and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. So minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! Apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away" And now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash.
Baru lah diet uollsss berkesan!

4. Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan mengeshapekan tubuh anda. Jap, ape tu mengeshape? Hehe. Dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la diumpamakan yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap, dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.

So mcm mana? rasa teruja tak? Lagi best pakai dengan Icy Cool. Apa tu Icy Cool? Mmg best. X panas pon. Sejuk je dan selesa di pakai.

Testimoni?? Mana testimoni?? Untuk pengetahuan Aura Slim Shake dan Aura Slim Icy Cool Shaping Gel. Masih baru di pasaran. Masih panas lagi. Mcm mana nak kasi testimoni kan?? At least kita org x tipu testimoni kan? Right?


BAGAIMANA SLIMSHAKE MEMBANTU ?

Program ini berfungsi dengan mengawal jumlah karbohidrat & kalori secara menyeluruh dalam diet seharian anda. 
Karbohidrat yang kita makan seperti gula, roti, pasta, nasi, kentang, tepung gandum dan sebagainya digunakan oleh badan untuk mengekalkan tahap keseimbangan sumber tenaga utama. 
Prebiotik fiber boleh membantu mengurangkan lemak dalam darah, penyerapan mineral terutamanya magnesia, kalsium dan zat besi. 
Ia juga mengekalkan tahap kolestrol yang rendah, mengurangkan toksin dan sebagainya. Penyelesaian nya dengan AURASLIM SHAKE anda mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingini hari ini. 
Diet yang seimbang mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingin hari ini. Diet yang seimbang membantu mengekal tubuh badan yang diidamkan.
Amalan pemakanan terbaik untuk kesan efektif dan selamat.

PROGRAM AURASLIM SHAKE

1. EFEKTIF, SELAMAT DAN SEMULAJADI
2. TANPA PERLU BERLAPAR
3. CERGAS & BERTENAGA
4. TIADA KESAN SAMPINGAN, TIADA CIRIT BIRIT, TIADA SEMBELIT 
5. TEKNOLOGI NANO KESAN YANG CEPAT
6. TINGKATKAN PEMBAKARAN KALORI


1-7 HARI
-Memudahkan pelawasan bahan kumuhan
-Detoxifikasi pembuangan toksin 
-Meningkatkan kadar metabolisme


8-15 HARI
-Pembuangan air besar yang konsisten
-Kesegaran & tahap tenaga bertambah
-Proses pembakaran lemak lebih cepat 


16 HARI DAN KE ATAS
-Sistem penghadaman lebih baik
-Badan sihat & ketahanan lebih baik
-Berat badan menurun berperingkat
-Perut buncit hilang & bentuk badan langsing!



CARA PENGAMBILAN AURASLIM SHAKE :
Cara pengambilan Aura Slim Shake:
1. Bancuh 2 scoop Aura Slim Shake bersama 120ml air kosong @ sejuk. Shake well & minum. Sebaiknya minum setengah jam sebelum sarapan. Jika ambik Aura White jugak. Minum Aura White satu jam selepas sarapan. Begitu jugak pada waktu malam.
2. Kurangkan makanan bergulan, berlemak & karbohidrat tinggi.
3. Lakukan senaman ringan jika ada kelapangan. Senaman adalah penting untuk meningkatkan stamina
4. Pengambilan makanan segar seperti sayur-sayuran, buah-buahan & makanan berprotein tinggi membantu anda mendapat diet yang seimbang
5. Banyakkan minum air masak

Wednesday, June 25, 2014

RAPIBUST

RAPIBUST





RAPIBUST

HARGA :
1 BOX ~ 2 PAIRS ( 4 PCS)

RM25.00 SM/RM30.00 SS

Rapibust/MASKER PAYUDARA

Fungsi :
-membesarkan payudara
-mengencangkan payudara

Cara pakainya sgt mudah :
1. letakkan rapibust kedalam bra
2. Pakai kembali bra anda
3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering,kemudian lepas dan ganti yg baru.

NO SIDE EFFECT, 100% NATURAL

1box isi 4pc atau 2pasang , dapat digunakan untuk 2hari

Benefit : 
● Breast enhancement, breast firming product
● Easy to use
● Improves skin metabolism
● Makes skin smooth
● Safe and effective

Introducing the safe and easy to use breast enhancement mask. 
This mask is designed to help women increase their cup sizes and also ensure the health and well-being of their breasts.
It's free of hormones, drugs, and other harmful substances! There are no side effects too!

It uses : 
1. Natural Angular bone peptide protein that can supply protein to our body while it restores normal metabolism to our cells.
2. Bisabolol, an anti-inflammatory, anti-allergy skin protector.
3. Sodium hyaluronic acid that improves skin metabolism, makes your skin soft, smooth, and wrinkle-free, increases elasticity, and prevents aging.

Size : 4pcs / 2 pairs per box. For 2 days.

How to Use :
Just remove a mask from the package, place it on your bra as you wear it for the day. 
In 2 hours, the mask will be absorbed by one quarter; 
In 6 hours, two thirds will be gone; 
And by 8 hours, the mask will be absorbed into your breasts for its full effects!


It is recommended that the mask be used for 6 days continuously and for 8 hours each day.
Suggest use every night before going to bed.
Use continuously for 6 days to see results.
Use 5 boxes for one full treatment.




cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

Treatment Pertama - Pembesaran
Treatment Kedua - Tegang Dan Anjal
Treatment Ketiga – Mengekalkan
1 Treatment Disyorkan = 5 Kotak
**1 bulan Untuk 3 Treatment Penuh Adalah 15 kotak(30 keping pad)**