Sunday, August 25, 2013

Produk Anugerah Hasil Keajaiban Al-Quran

PRODUK ANUGERAH
Hasil Keajaiban Al-Quran
.
http://3.bp.blogspot.com/-uiz5H-hjekY/UdgfL53imTI/AAAAAAAAHVI/fnZfCUHKJT0/s1600/anugeraH-9.jpg
.
.Produk 1 – Minyak Anugerah,
Produk 2 – Minyak Sejuta Rahsia Anugerah,
Produk 3 – Air Mineral Semulajadi Anugerah,
Produk 4 – Pencuci Muka Anugerah,
Produk 5 – Losyen Sejuta Khasiat Anugerah,
Produk 6 – Gamat King Anugerah,
Produk 7 – Kismis Emas Anugerah
Produk 8 – Penaik Seri UV FoundationAnugerah
Produk 9 – Susu Kambing Anugerah
Produk 10 – Air Minuman RO Anugerah (Air Proses Osmosis Berbalik)http://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 11 – Set Bersalin Anugerah – SET NORMALhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 12 – Set Bersalin Anugerah – SET MEDIUMhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 13 – Set Bersalin Anugerah – SET PEMBEDAHAN / CAESAREANhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 14 – Set Bersalin Anugerah – SET PREMIUMhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 15 – Minyak Telon Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 16 – Minyak Pilis Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 17 – Herba Tangas Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 18 – Mandian / Sauna Herba Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 19 – Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 20 – Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 21 – Cerdik Cerdas Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 23 – Gel Gamat Haruan Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 24 – Madu Queen Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 25 – Penaik Seri Wonder Pink Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 26 – Tungku Herba Bayi Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 27 – Tungku Herba Batu Lava Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
Produk 28 – Rahsia Kebersihan Wanita (Pencuci Wanita) Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
Dengan Bacaan 30 Juzuk Al-Quran & Doa-doa Terpilih
Hasil Keajaiban Al-Quran
.
http://1.bp.blogspot.com/-uuwd-_grpeo/UMBEon7Tw9I/AAAAAAAAE3M/WhocvJzSjGM/s1600/anugerah-web-banner-new.jpg.
Diskaun Pengedar Sehingga 45%
(bergantung kepada jenis produk)
.
.

...
PRODUK SET BERSALIN ANUGERA
PRODUK :
Rahsia Kebersihan Wanita
(Pencuci Wanita) Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif



..
Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah – Pencuci Wanita
Harga Sebenar : RM 18.00
 HARGA PROMOSI : RM 16.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.PRODUK :
Kismis Emas Anugerah
..




Harga Sebenar : RM 18.00
 HARGA PROMOSI : RM 17.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

.PRODUK :
Penerang Hati
Kismis Organik Anugerah
..
http://1.bp.blogspot.com/-7ns0QkHlNDE/URDX0qX6-EI/AAAAAAAAGK8/4LyMm3GIP5s/s1600/kismis-organic.jpg
Harga Sebenar : RM 20.00
HARGA PROMOSI : RM 18.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
..
MINUMAN KESIHATAN ANUGERAH

.PRODUK :
Madu Queen Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif



..
Kandungan : 350 gram
Harga Sebenar : RM 48.00
 HARGA PROMOSI : RM 39.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Cerdik Cerdas Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
..

Kandungan : 15 paket x 30 gram
Harga Sebenar : RM 48.00
 HARGA PROMOSI : RM 39.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Susu Kambing Anugerah



..
Harga Sebenar : RM 48.00
 HARGA PROMOSI : RM 39.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Air Minuman RO Anugerahhttp://alpha-lipid.com/images/new_blink1.gif
(Air Proses Osmosis Berbalik)
..
Air RO Anugerah – 500 ml
Harga Sebenar : RM 4.50
 HARGA PROMOSI :
Ambil 10 botol x RM 3 .00 sebotol
Dimaklumkan bahawa buat masa ini, hanya Air Anugerah & Air RO sahaja tidak dijual secara POS.
Air Anugerah hanya boleh didapati melalui Walk In sahaja (Datang ke permis kami)
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Air Mineral Semulajadi Anugerah
..
http://1.bp.blogspot.com/--ouvWFRfiWs/UdgfLtcI-LI/AAAAAAAAHVE/o1z1Vs8YJ0U/s1600/anugeraH-8.jpg
BOTOL BARU AIR ANUGERAH
Air Anugerah – 500 ml
Harga Sebenar : RM 4.50
 HARGA PROMOSI :
Ambil 10 botol x RM 3 .00 sebotol
Dimaklumkan bahawa buat masa ini, hanya Air Anugerah & Air RO sahaja tidak dijual secara POS.
Air Anugerah hanya boleh didapati melalui Walk In sahaja (Datang ke permis kami)
Bukan Sekadar Air Biasa
Air Mineral yg kaya dengan zat & didoakan 30 Juzuk Al-Quran serta ayat-ayat pilihan sebagai penawar & pencapai hajat hati

Kenapa air sering digunakan dalam perubatan Islam?
Allah menjadikan air bukannya benda mati. Ia merupakan elemen hidup & sumber penyucian yg berupaya merakam gema suara serta niat apabila dilafazkan terhadapnya. Umpama kita mengambil wuduk sambil berniat, lalu ia berfungsi menyucikan diri. Sebenarnya, air mampu menyimpan kekuatan & daya penyembuhan kepada umat manusia, sebab itulah ia merupakan bahan penting di dalam perubatan Islam

Penemuan Saintis tentang keajaiban air
Teknologi moden sudah mampu membuktikan sebab air menjadi penawar utama dalam hidup manusia. Para Saintis serata dunia dalam penemuan mereka apabila mendapati molekul air bertukar kepada bentuk kilauan bintang setelah ianya didoakan dengan ayat suci Al-Quran. Ini membuktikan bahawa air adalah benda hidup & bukan sekadar untuk menghilangkan dahaga tetapi mampu menjadi penawar dalam diri manusia.



Khasiat Air Anugerah yg didoakan
Kebaikan untuk diri sendiri -- menjadi penawar kepada beban kesakitan, melawan sebarang penyakit dari dalam, menjadi penyeri diri & memberi tenaga

Kebaikan untuk keluarga --; melindungi dari gangguan makhluk halus, memberi kesejahteraan rumahtangga

Kebaikan untuk kanak-kanak --; terang hati, mudah memahami pelajaran, melembutkan hati & menguatkan daya ingatan

Kebaikan untuk ibu mengandung -- mengurangkan sebarang penyakit ketika hamil, membantu pertumbuhan kandungan & memudahkan bersalin

Lafazkan niat anda sebelum minum. Kita hanya berusaha hanya Allah menentukan segalanya
Insya ALLAH dengan izin Nya jua

————————————————————————————————-
.
HARGA JUALAN PRODUK ANUGERAH
Air Mineral (500 ml) :
Belian 10 botol : RM 3.70 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian[2-4 peti] : RM 3.30 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian  [5-10 peti]  : RM 2.90 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian 21 peti ke atas : RM2.60 sebotol (tidak termasuk pos)
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Minuman Kesihatan
Gamat Manjakani Anugerah


..
Untuk Peredaran Darah & Kecantikan Kulit
Harga Sebenar : RM 58.00
 HARGA PROMOSI : RM 52.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Gamat King Anugerah


..
Harga Sebenar : RM 48.00
 HARGA PROMOSI : RM 39.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
KOSMETIK ANUGERAH

PRODUK :
Penaik Seri Wonder Pink Anugerah


..
Kandungan : 4 gram
Untuk Menaikkan Seri Bibir & Pipi
Harga Sebenar : RM 34.00
 HARGA PROMOSI : RM 30.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Gel Gamat Haruan Anugerah


..
Untuk Menghilangkan Parut & Menganjalkan Kulit
Harga Sebenar : RM 18.00 (Promosi dalam masa terhad shj)
 HARGA PROMOSI : RM 38.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
.PRODUK :
Penaik Seri UV Foundation Anugerah


..
Kandungan : 20 gram
Harga Sebenar : RM 48.00
 HARGA PROMOSI : RM 39.00
-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Penaik Seri UV Foundation Anugerah  -  MINI PACK


Kandungan : 20 gram
Harga Sebenar : RM 28.00
 HARGA PROMOSI : RM 24.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Pencuci Muka Anugerah
(Untuk Kuli Biasa)
..
 

Harga Sebenar : RM 18.00
 HARGA PROMOSI : RM 15.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Pencuci Muka Anugerah
(Untuk Kulit Bermasalah)
..





Harga Sebenar : RM 20.00
 HARGA PROMOSI : RM 17.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Pencuci Muka Anugerah
(Untuk Kulit Kering)


..


Harga Sebenar : RM 20.00
 HARGA PROMOSI : RM 17.00

Cara Penggunaan Pencuci Muka Anugerah  :
  • Tuangkan pencuci Muka anugerah dalam anggaran satu suduh besar.
  • Sapukan pada muka dan usap perlahan di seluruh muka sambilmembaca Al-Fatihah.
  • Biarkan selama 2-3 minit dan kemudian basuh muka anda sambil membaca selawat sebanyak tiga kali
Bahan Kandungan Pencuci Muka Anugerah  :
  • Air Nyah Ion
  • Glycerin
  • Polysorbate 20
  • Ekstak Sireh
  • Ekstrak Buah Pinang
  • Ekstrak Inai
  • Ekstrak Avacado
  •  Vitamin E
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+.

.PRODUK :
Losyen Sejuta Khasiat Anugerah
(Haruman Apple Garden)
.
Harga

 :


 RM 26.00
 HARGA PROMOSI : RM 22.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Losyen Sejuta Khasiat Anugerah
(Haruman Sweet Floral)







..
Harga Sebenar : RM 28.00
 HARGA PROMOSI : RM 24.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
.
PRODUK :
Losyen Sejuta Khasiat Anugerah
(Haruman Aqua Fresh)
..
Harga Sebenar : RM 28.00
 HARGA PROMOSI : RM 24.00
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+


PRODUK 3 : Minyak Sejuta Rahsia Anugerah

130 ml
Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 40.00
.

.
Minyak Sejuta Rahsia ANUGERAH (Minyak Urut/Untuk kegunaan luaran sahaja)
.-Gandingan Terapi Al-Quran & Herba Tradisional
-Mengembalikan Tenaga & Kesihatan
Kandungan :
-Intipati minyak halia bara
-Serai
-Limau purut
-Lengkuas
-Pudina
-Bunga cengkih
-Buah pala
-Minyak avocado
Himpunan doa :
-Surah At Taubah Ayat 128
-Surah Luqman
-Surah Fatihah
-Surah Alam Nasyrah
-Surah Al Ikhlas
-Surah Al Falaq
-Surah An Naas
-Surah Kafirun
-Surah Al Baqarah
-Surah Isra Ayat 28
-Ayat Kursi
-Selawat
-Doa Katam Al-Quran
-Doa Untuk Angin Akhmar
-Surah Waqiah Ayat 19
-Surah Israil 105
-Surah Shafat Ayat 47
AMARAN : Jangan dilangkah minyak ini kerana ia telah didoakan.
**********************************************************
.
PRODUK 2 : Minyak Anugerah
.
.
.Kotak Coklat – Untuk Kehormonian Rumah Tangga
Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 40.00
.
Kotak Merah – Untuk Menaikkan Seri & Pemanis Diri
Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 40.00
.
Kotak Hijau – Untuk Menghindari Amalan Sihir
Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 40.00
.
Kotak Biru – Untuk Kepintaran Anak
Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)
HARGA PROMOSI : RM 40.00
**********************************************************
.


HARGA PASARAN: RM4.50/500ML

Harga offer imanherbs hanya
RM4.00 sebotol
(tidak termasuk kos pos/penghantaran)
KOS POS SMNJG SHJ: RM13.00

Produk Lain :
  • Harga Pasaran bagi  Minyak Anugerah : RM48.00
  • Harga Pasaran bagi  Minyak Sejuta Rahsia : RM48.00
  • Harga Pasaran bagi  Pencuci Muka Anugerah Pink (untuk kulit biasa) : RM18.00
  • Harga Pasaran bagi  Pencuci Muka Anugerah Green (untuk kulit bermasalah) : RM20.00
  • Harga Pasaran bagi  Losyen Sejuta Khasiat Anugerah : RM26.00

Harga promosi kami seperti di atas &  tidak termasuk Kos Pos

.

HARGA PENGEDAR PRODUK ANUGERAH
.
1)Air Mineral (400 ml) :
Belian 10 botol : RM 3.70 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian[2-4 peti] : RM 3.30 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian  [5-10 peti]  : RM 3.00 sebotol (tidak termasuk pos)
Belian 21 peti ke atas : RM2.90 sebotol (tidak termasuk pos)
.
2) Produk Lain – boleh campur-campur (Minyak Anugerah, Minyak Sejuta Rahsia, Pencuci Muka Anugerah, Losyen Sejuta Khasiat Anugerah) :
.
-> Minima Order 20 unit (boleh campur-campur) bagi setiap kali pembelian
Produk % Diskaun
Minyak Anugerah &  Minyak Sejuta Rahsia  Anugerah & Gamat King 25% *
Pencuci Muka & Losyen Sejuta Khasiat 30% *
Kismis Anugerah20% *
*Diskaun diberikan berdasarkan Harga Pasaran Sem. Malaysia.
.
-> Minima Order 50 unit (boleh campur-campur) bagi setiap kali pembelian


Produk% Diskaun
Minyak Anugerah &  Minyak Sejuta Rahsia  Anugerah & Gamat King35% *
Pencuci Muka & Losyen Sejuta Khasiat45% *
Kismis Anugerah25% *
.*Diskaun diberikan berdasarkan Harga Pasaran Sem. Malaysia.
KOS PENGHANTARAN
Kos penghantaran pengguna (belian 1-4 unit) : Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak – tertakluk kepada 1 kilo pertama) bagi setiap penghantaran.

0195645000 / ctnadz00@gmail.com

37 comments:

  1. lepas bankin,wapa ari akn smpai rmah ye?

    ReplyDelete
  2. saya farid nak jadi pengedar, macam mana?

    ReplyDelete
  3. salam,

    sy nk jadi pengedar mcm mane ye

    ReplyDelete
  4. sy mmg cari produk nie,,tp mcm susah dpt di pasir gudang, mcmne nk jd pengedar??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum..

      Jika berminat ingin membeli Produk Anugerah secara borong @ kuantiti yang banyak atau berminat menjadi Ejen Dropship @ Pengedar, boleh emel kepada kami di szhealth.beauty@gmail.com..

      Boleh juga add kami di Facebook - Salwa Farhati (SZ Health & Beauty)
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100008352673494

      Terima kasih.

      - Pengedar/Stokis Anugerah -
      (Kuala Lumpur/Shah Alam/Klang)

      Delete
  5. saya nak cari pengedar kat kota bharu, sebab nak cuba, adakah pengedar di pengkalan chepa

    ReplyDelete
  6. pd hari pertama sy pakai pencucui muka anugerah, teman sy memuji bhw wajah sy kelihatan cerah. sy benar2 kagum... time kasih ya allah, krn menemukan anugerah buat sy...

    ReplyDelete
  7. Saya berminat nak jadi pengedar, tapi macam mana ye?

    ReplyDelete
  8. Boleh saya tahu stokis dekat mne ye??

    ReplyDelete
  9. Produk yang mana satu sesuai untuk mengatasi masalah pigmentasi kulit muka.

    ReplyDelete
  10. saya nak jadi pengedar.macammana?
    email saya.
    salehudinmohdredzuan@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  11. saya berminat nak membeli air anugerah 1 peti. bagaimana caranya. sila email ke faizatie_1503@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  12. Saya bminat utk jd pengedar mcm mana liza.zam@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Saya Berminat Untuk Menjadi Pengedar , Macam Mana Harus Saya Lakukan ,

    syaqiranur924@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. saya berminat untuk menjadi stokis..saya dapati di negeri kedah produk ini kyrang dikenali..jadi bagaimna saya ingin menjadi stokis d negeri kedah?harap dapat membantu..:)

    emel saya:najwatul_farhana@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. saya pun berminat untuk jadi pengedar. emel sy missummi@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Mcm maner nk order n nk jd pengedar?

    ReplyDelete
  17. Camner nak jd pengedar..sy dari dungun terengganu....berapa kos penghantaran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum..

      Jika berminat ingin membeli Produk Anugerah secara borong @ kuantiti yang banyak atau berminat menjadi Ejen Dropship @ Pengedar, boleh emel kepada kami di szhealth.beauty@gmail.com..

      Boleh juga add kami di Facebook - Salwa Farhati (SZ Health & Beauty)
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100008352673494

      Terima kasih.

      - Pengedar/Stokis Anugerah -
      (Kuala Lumpur/Shah Alam/Klang)

      Delete
  18. macam mana pihak Tuan/Puan boleh pastikan produk ini tidak dilangkah semasa kos penghantaran?

    ReplyDelete
  19. Sy berminat untuk jd pengedar. Harap pihak tuan dapat email alamat, lebih mudah untuk berurusan dan produk ini terjamin dr di langkah, duduk dan sbgnya... emel : nur_yaya1411@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. salam..saya berminat untuk menjadi pengedar produk, tolong email ke : nikmohdnazareemen@gmail.com....tq

    ReplyDelete
  21. saya nk jd pegedar...email saya joe_mmc@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Air bacaan 30juzuk memang terbaik, satu ikhtiar perubatan islam yang dituntut...

    ReplyDelete
  23. As salam..mcmana nk jd pngedar???sila email mklumat ke azam9099@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  24. Asalammuailaikum....sya mengunakan produk anugerah ne membeli dgn agak bnyk juga quantity nya utk kegunaan sendiri sekeluarga...tpi skrg ne sya telah kehabisan Air Anugerah puas saya cari di setiap pemborong rata2 tak ada stok.....bila agaknya stok air tersebut bolih saya dapati....

    ReplyDelete
  25. email kan jawapan kepada saya kaykursiah@gmail.com atau kursiah.sulaiman@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum, sy berminat jadi pengedar.. emailkan ke norzirasyarini@gmail.com, terima kasih

    ReplyDelete
  27. salam..sy berminat menjadi pengedar ..klu ada kawasan KL lg sng ...email: noradila.razak@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Sy nk jadi pengedar.... mcm mane ye... email ke roes_5162@hotmail.com

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum....saya sangat berminat untuk menjadi pengedar atas permintaan kawan2 saya..klau boleh stokis area p.pinang.
    email saya :nursaiyidah_mutalib@rocketmail.com

    ReplyDelete
  30. Sy nk jadi pengedar.... mcm mane ye... email ke- syalwi@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. saya berminat nk jadi pengedar macamana? ima.hydromsb08@gmail.com

    ReplyDelete
  32. saya nak tahu tentang company background untuk product anugerah

    ReplyDelete