Friday, June 6, 2014

Harum Malam ORIGINAL


 HARUM MALAM

BOTOL TERBARU, FORMULASI DIPERTINGKAT, RASA DIPERSEDAP, KESAN MEMANG HEBAT







"sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"


bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!!



p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete



p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh



Untuk Wanita shj 

1 btl 250ml tahan utk seminggu lebih
Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang
Kebaikan:

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Harga Promo ImanHerbs

1 botol Harum Malam ORI RM33

3 botol hanya RM85

FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA


BELIAN BORONG:
(sERENDAH RM17.50 SEBOTOL (MINIMA 300 BOTOL)

SMS/ WHATSAPPP : 

012-6487000





SAPA ADA MASALAH KAT BAWAH NI WAJIB AMIK HARUM MALAM

*MASALAH BAU BADAN ALA2 BAU BAWANG GITEWWW
*MASALAH KEPUTIHAN
*MASALAH GATAL VAGINA
*MASALAH HUBUNGAN INTIM SUAMI ISTERI
*MASALAH HAID
*MASALAH CEPAT LETIH/KURANG BERMAYA DALAM AKTIVITI HARIAN

HARUM MALAM MEMANG POWERRR 

HEHHE


Produk HARUM MALAM ni adalah supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.

Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Apmacam best tak? Itulah aku cakap korang tak caya.

Ok kita sambung lagi ek

Yang ni di antara kebaikan HARUM MALAM ni

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
Ramuan : Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.


HARUM MALAM ni bukanlah ubat yang pahit tuh, ianya ala-ala minuman kesihatan gituh. Dengan hanya minum 2 kali setiap hari, 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita. 

Bestnya orang pompuan ek.

Harganya plak,

Harga Asal:
kalau tak termasuk postage

RM33.00 sebotol bagi semenanjung
RM39.00 sebotol bagi Sabah & Sarawak 


Harga Promo ImanHerbs

1 botol Harum Malam ORI RM33

3 botol hanya RM85

FREE POSLAJU



BELIAN BORONG:
(sERENDAH RM17.50 SEBOTOL (MINIMA 300 BOTOL)

SMS/ WHATSAPPP : 

0126487000













































Harga Asal:
kalau tak termasuk postage

RM33.00 sebotol bagi semenanjung
RM39.00 sebotol bagi Sabah & Sarawak 


Harga Promo ImanHerbs

1 botol Harum Malam ORI RM33

3 botol hanya RM85

FREE POSLAJU



BELIAN BORONG:
(sERENDAH RM17.50 SEBOTOL (MINIMA 300 BOTOL)

SMS/ WHATSAPPP : 

0126487000



BOTOL TERBARU, FORMULASI DIPERTINGKAT, RASA DIPERSEDAP, KESAN MEMANG HEBAT


No comments:

Post a Comment